Traktorityöt Hartolassa laadukkaalla kalustolla

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Kaitra Oy tarjoaa kattavat maanrakennuksen palvelut, kuten traktorityöt, Hartolassa ja sen lähialueilla. Palvelemme yhtä lailla kotitalouksia, yrityksiä ja yhdistyksiä.

Toteutamme muun muassa seuraavat traktorityöt:

  • Teiden ja pihojen hoitotyöt, kuten lumenauraus, hiekoitus, harjaus, lanaus sekä pientareiden niitto
  • Monipuoliset maataloustyöt, joista tärkeimpinä pyöröpaalaus, vesakon raivaus, kasvinsuojeluruiskutus ja puinti
  • Traktorikaluston avulla tehtävät kuljetukset, kuten maa-ainesten kuljetus, lumensiirrot, lavettikuljetukset

Mikäli tarvitsemaasi traktorityötä ei ole mainittu listassa, ota silti rohkeasti yhteyttä. Pyrimme aina palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti ja mukautumaan juuri sinun tarpeisiisi.


Kokeneiden ammattilaisten operoima laaja kalusto pitää sisällään:

  • Tela-alustainen kaivinkone, 14 t (kaivinkonetöihin)
  • Aurauskalusto
  • 4 maataloustraktoria
  • Maanviljelyyn tarvittava kalusto
  • Peräkärryjä

Kattavat palvelut

Koneurakointi Kaitra Oy toimii joustavana yhteystyötahona
kaikissa traktoritöissä. Saat meistä luotettavan sekä tarvittaessa
pitkäaikaisen kumppanin.

Voit hyödyntää palveluitamme teittesi ja pihojesi hoidossa, olipa
kyseessä sitten yrityksen piha-alue tai omakotitalon autotallin edusta. Pidämme hyvän huolen pihoista sekä teistä huolehtimalla niiden lumenaurauksesta, hiekoituksesta sekä harjauksesta. Voit siis luottaa siihen, että pääset ajamaan auton tallista ulos kovan lumipyryn jälkeen ja että kävelyreitit ovat turvallisia ja hyvin hiekoitettuja. Tarjoamme myös lanausta ja pientareiden niittoa. Pidä siis tiesi hyvässä kunnossa huolehtimalla vuosittain niiden tasaisuudesta sekä karsimalla pientareilta liika kasvillisuus.

Maataloustöissä tulee usein vastaan tilanteita, joissa oma aika ja kalusto eivät riitä aivan kaikkeen. Tällaisessa tilanteessa on oiva ratkaisu ulkoistaa osa töistäsi meidän kontollemme. Muun muassa pyöröpaalaimellamme pystymme tuottamaan tiukkoja sekä ryhdikkäitä paaleja. Toteutamme myös vesakon raivausta, jolla estät tehokkaasti kuusen ja männyn taimien vesakkoon tukahtumista. Perkaus on yleensä tarpeellinen rehevillä ja kosteilla kuusen ja männyn uudistusaloilla. Lisäksi meiltä onnistuu totta kai viljojen kasvinsuojeluruiskutukset. Meidän huolellisesti tekemä ruiskutus on tasalaatuisen ja määrältään hyvän sadon edellytys. 


Traktorikalustomme soveltuu hyvin erilaisiin kuljetuksiin. Esimerkiksi maa-ainesten kuljetus, lumen siirto sekä lavettikuljetukset ovat meille päivittäisiä tehtäviä. Kuljetukset sujuvat aina luotettavasti sekä sovittuna ajankohtana.

Tilaa traktorityöt

Ota yhteyttä Koneurakointi Kaitraan, kun tarvitset kokeneen ammattilaisen Hartolassa. Meiltä tarvittavat traktorityöt onnistuvat aina kustannustehokkaasti. Ajanmukaisella kalustolla, osaavien kuskien ohjaamana pystymme auttamaan monenlaisissa projekteissa. 


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme.