Maanrakennustyöt kaivinkoneilla ja traktoreilla Hartolasta

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Kaitra Oy tarjoaa kattavat kaivinkonetyöt Hartolassa ja sen lähialueilla. Palvelemme vuosien kokemuksella asiakaskuntaamme.

Tyypillisimpiä töitä, joita teemme kaivinkoneella, ovat:

  • Metsän uudistusalojen muokkaus
  • Metsäojitus
  • Peltojen salaojitus
  • Energiapuun korjuu giljotiinikouralla
  •  Muut maanrakennustyöt

Mikäli tarvitsemaasi kaivinkonetyötä ei ole mainittu listassa, kannattaa silti ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaita ja mukautumaan heidän yksilöllisiin  tarpeisiin.


Kalustona meillä on tela-alustainen kaivinkone (14 t), jota operoivat kokeneet ammattilaiset.

Kattavat palvelut

Koneurakointi Kaitran kaivinkonepalvelut vastaavat joustavasti kaikenlaisiin maanrakennustarpeisiin. Tela-alustaisen kaivinkoneemme avulla kaivuutyöt onnistuvat tehokkaasti, ja saat meistä luotettavan tekijän maansiirto- ja maanrakennustöihisi.


Onko mielessäsi uuden talon rakentaminen? Ennen varsinaisen talonrakentamisen aloitusta pitää tontilla suorittaa hyvät pohjatyöt. Itse asiassa nykypäivänä melkein kaikki rakennusprojektit tarvitsevat jonkinlaista maanrakennusta pohjalle.


Saat meiltä myös piharakentamisen palvelut vaivattomasti. Voit käyttää meitä esimerkiksi piha-alueen kaivuu- ja tasoitustöissä nurmikon rakentamista varten.  


Saat Kaitralta myös metsän uudistusalojen muokkauksen. Maanmuokkaus parantaa taimien ensimmäisten vuosien kasvuolosuhteita ja lisää siten tuottavuutta. Kivennäismaahan istutetut tai kylvetyt taimet saavat kasvukilpailussa etumatkaa muihin kasveihin. 


Salaojitus on yksi suomalaisen peltoviljelyn kulmakiviä. Sillä voi parantaa peltojen tuottavuutta merkittävästi. Metsäojituksen tarkoitus on pääasiassa lisätä puiden kasvualustan hapellisuutta säätelemällä maan vesipitoisuutta, ja sen avulla voidaan parantaa metsän kasvuolosuhteita. Kaitralla on salaojituksesta ja metsäojituksesta vuosien kokemus. Käytössämme on myös giljotiinikoura, jolla energiapuun korjuu sekä pilkkominen onnistuvat ripeästi ja tehokkaasti.

Tilaa kaivinkonetyö

Ota yhteyttä Koneurakointi Kaitraan, kun tarvitset kokeneen ammattilaisen tekemät kaivinkonetyöt Hartolassa. Tela-alustainen kaivinkone on osaavissa käsissä, ja pystymme auttamaan monenlaisissa maanrakennus- sekä maansiirtotehtävissä.


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kaivinkonetöistämme, voit myös esittää meille kysymyksiä ja vastaamme niihin mielellämme!